Vogezen Rally

10-13 september 2020 - Oldtimers & moderne sportwagens

Vogezen

Kom samen met ons de Vogezen ontdekken in het gezelschap van je geliefde wagen en gelijkgezinde liefhebbers. Dit laaggebergte in het oostelijke deel van Frankrijk, vlak naast de Duitse grens, wordt nog vaak over het hoofd gezien omwille van de nabijheid van de Zwitserse Alpen. Geheel onterecht volgens ons, gezien hier een aantal van Europa's beste driving roads te vinden zijn. En zij die het gebied wel kennen refereren vaak enkel naar de hoogste toppen, terwijl de regio nog veel meer te bieden heeft.

De streek is heel herkenbaar omwille van het unieke landschap, waarbij bossen de lager gelegen gebieden domineren, terwijl de hogere toppen gekenmerkt worden door glooiende heuvelruggen met open zichten waar men kilometers ver kijken kan. Dit veranderlijke landschap zorgt voor heel wat uitdagende wegen en panoramische verzichten die een waar plezier zijn om doorheen te rijden.


De rondrit

Wat kun je verwachten? Openroads laat je genieten van een exclusieve rondrit die je de charme van de regio laat ontdekken. Wij brengen jullie graag naar zowel de gekende hoogtes als de verborgen parels die de wegen van de Vogezen weten te brengen. Deze rondrit is ontworpen met rijden in het achterhoofd, maar kan gereden worden door vrijwel ieder profiel gezien deze rondrit grotendeels modulair is opgebouwd. Dit betekent dat je kan kiezen voor een lange route, of voor een ingekorte versie met meer tijd voor overige ontspannende activiteiten. Deze keuze is aan jou en maak je eenvoudigweg de dag zelf.

Onze rally navigeren we met een bol-pijl roadbook, ontworpen om werkbaar te zijn als eerste ervaring, maar toch ook boeiend voor de meer ervaren deelnemers. Gedurende deze meerdaagse rondrit nemen wij je mee doorheen de Vogezen waar je kennismaakt met alles wat dit adembenemende gebied aan autoliefhebbers te bieden heeft. Denk hierbij aan spectaculaire uitzichten, open wegen en duizenden bochten.

Praktisch

Het evenement begint op donderdagavond vanaf 17.00 in de buurt van Straatsburg. We ontvangen jullie bij het hotel, helpen jullie met het inchecken en gaan later op de avond aan tafel voor het diner. De volgende dagen zijn goed gevuld met talloze kilometers plezier of andere activiteiten voor wie het graag iets rustiger houdt. Elke avond gaan we aan tafel in het hotel waar we uitgebreid zullen dineren terwijl we napraten over de dag. Het event loopt op zijn einde op zondagnamiddag omstreeks 14.00, waar we na een gezamenlijke lunch afscheid nemen voor onze terugreis. Wanneer er niet gereden wordt, is er ruim de tijd voorzien om te relaxen in de bar, de omliggende steden te verkennen of te genieten van de rust in de spa van het hotel.


Inschrijven

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De prijs bedraagt 950 euro per persoon op basis van een wagen met twee inzittenden. Wens je deel te nemen zonder passagier komt het bedrag op 1200 euro.
In deze prijs is inbegrepen:

 • Roadbook voor elke dag
 • Drie nachten in een 4-sterren hotel
 • Ontbijt elke ochtend
 • Diner elke avond
 • Lunch op zondag
 • Begeleiding gedurende het weekend
 • Epische herinneringen die eeuwig blijven

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en betaal online om deel te nemen aan dit event. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

 • Agenda: 10-13 september 2020
 • Locatie: Vogezen
 • Start: In de buurt van Straatsburg
 • Rondrit: ongeveer 800 kilometer
 • Inbegrepen: roadbook, overnachtingen, elk ontbijt, elk diner, lunch op zondag
 • Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, lunch op vrijdag en zaterdag, drankjes aan de bar
Yokohama
Coyote Systems