Zeeland Classic

21 april 2024 - 180km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 180 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Hoewel de term "Classic" in de naam van de rondrit voorkomt, zijn uiteraard ook moderne wagens welkom.


Artisan

Back to the roots: Maldegem. Onze allereerste Zeeland Classic startte in Maldegem, op de parking van het lokale voetbalveld. Nu, jaren later, starten we er opnieuw op slechts 3 kilometer van de originele startplaats. Deze keer kiezen we voor Restaurant Artisan waar we verzamelen tussen 13.00 en 13.30.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij Artisan afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event. Wens je te lunchen of dineren bij Artisan, reserveer dan tijdig.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 30 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje half weg en 180 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 21 april 2024 - vanaf 13.00, start stipt om 13.30
  • Locatie: Zeeland
  • Start: Artisan: Moerhuizestraat 50, 9990 Maldegem
  • Prijs: 30 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg en 180km plezier.
  • Rondrit: 180 kilometer / 4 uur