Zeeland Classic

19 april 2020 - 190km - Oldtimers & moderne wagens

De Zeeland Classic vormde dit jaar naar goede gewoonte de voorziene opener van ons rallyseizoen en is een klassieker waar we jullie jaarlijks steeds graag talrijk op verwelkomen. De huidige crisissituatie brengt echter een ongeziene lockdown en geldende regelgeving met zich mee. Hierdoor zijn wij genoodzaakt jullie mee te delen dat de Zeeland Classic rally helaas niet zal kunnen doorgaan zoals gepland op zondag 19 april 2020. Net zoals voor iedereen is het ook voor ons als organisatie onduidelijk hoelang deze crisis zal duren en de huidige regels zullen aanhouden, alsook vanaf wanneer deze regels ook in het buitenland terug zullen kunnen versoepelen. Dit alles bemoeilijkt het ook voor ons om een eventuele nieuwe datum voor het event te prikken.

Het allerbelangrijkste blijft de gezondheid waarbij we alles op alles moeten zetten om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan. Hier willen wij bij Openroads als eventorganisatie ook onze verantwoordelijkheid opnemen. Daarom zullen wij jullie ons product op alternatieve wijze trachten aan te leveren. Zodra wij terug de baan op mogen, zullen wij het roadbook testrijden en jullie dan ook digitaal bezorgen. Zo zullen jullie de rit alsnog ontvangen en op eigen initiatief kunnen rijden op een moment wanneer dit terug is toegelaten en voor jullie past. Daarnaast zullen wij indien mogelijk ook nog een nieuwe datum voor dit event bepalen, dit zodra er voldoende zicht is op een positieve stabiele toekomst waarin de situatie onze ritten terug toelaat. Zo kan jij als deelnemer vervolgens kiezen of de nieuwe datum je schikt en je dan graag wenst deel te nemen op de eventueel nieuwe datum, of als je aan het digitale roadbook voldoende had en er de voorkeur aan geeft om niet bijeen te komen voor de rally.

Zodra wij meer informatie hebben over wanneer we de rally hebben kunnen testrijden of als het mogelijk wordt een eventuele nieuwe datum voor het event te bepalen, brengen wij jou als deelnemer verder op de hoogte en trachten wij verder in een zo goed mogelijke klantenservice te blijven voorzien. Intussen willen wij je nogmaals bedanken om voor Openroads te kiezen en in te schrijven voor onze rally’s. Wij hopen jullie allen snel gezond en wel terug te mogen zien en opnieuw te mogen verwelkomen op onze events.

De rondrit

Deze toeristische rondrit brengt je via de rustige wegen van Zeeland, voorbij enkele van de mooiste bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. De ongeveer 190 kilometer lange route brengt puur rijplezier, gekoppeld aan ongerepte stukjes natuur die iedereen zullen bekoren.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid. Hoewel de term "Classic" in de naam van de rondrit voorkomt, zijn uiteraard ook moderne wagens welkom. Ook motorrijders zijn welkom, maar hou er rekening mee dat als bestuurder van een motorfiets, het navigeren met een roadbook wel een extra uitdaging kan vormen.


Yeti

Het vertrekpunt van de Zeeland Classic leunt dicht aan bij onze hobby: het indoor kartcircuit te Eeklo. Yeti Eeklo ontvangt ons in zijn lounge met een drankje, waar de briefing en start zullen doorgaan. De keuken zal open zijn en deelnemers kunnen snacks bestellen, deze zijn niet inbegrepen in de inschrijvingsprijs. De deelnemers zijn welkom vanaf 12.30, de officiële start volgt om 13.00 met de briefing en aansluitend de start van de eerste wagens. Op het terrein is bovendien een tankstation aanwezig, zodat de rondrit gestart kan worden met een volle tank.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, rijder en bijrijder kunnen rechtstreeks bij Yeti afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 25 euro per persoon. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje half weg en 190 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 19 april 2020 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Zeeland
  • Start: Yeti: Leopoldlaan 60, 9900 Eeklo
  • Prijs: 25 euro per persoon
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg en 190km plezier.
  • Rondrit: 190 kilometer / 4 uur
Yokohama
Coyote Systems