Ardennenrit

30 juni 2024 - 250km - Oldtimers & moderne wagens

De rondrit

Ook dit jaar is er opnieuw een editie van onze jaarlijkse Ardennenrit. Deze keer starten we in de buurt van Arlon, een 5-tal minuten over de Belgische grens heen bij Brouwerij Bofferding. Van daaruit vertrekken we voor een goed gevulde namiddag met een mix van prachtige wegen in Luxemburg en Duitsland. Halfweg houden we halt bij de indrukwekkende Van Volxem vinotheek voor een drankje. Na de tussenstop zetten we opnieuw koers richting Luxemburg waar we afsluiten met een avondmaal bij de brouwerij.

Deze rondrit is ontworpen om maximaal rijplezier te bieden voor elk type wagen en bestuurder. Er zijn bochtige secties, uitgestrekte natuurgebieden en weinig verkeer. Bovendien is er rekening gehouden met wagens met een beperkte bodemvrijheid.


Brauhotel

Het hotel en de brouwerij zijn de hoofdlocatie voor deze rondrit. We starten rond de middag met het gekende drankje en het uitdelen van het roadbook. Na de rondrit komen we hier terug aan, maar steken we de straat over om te dineren in de brouwerij zelf. Deelnemers kunnen parkeren door de parking in te rijden en een ticket te nemen aan de slagboom. De prijs van de parking is inbegrepen, de slagboom zal omhoog staan bij vertrek waardoor je niet opnieuw hoeft te betalen.

Adres:

Na de rondrit komen we hier opnieuw aan, bestuurder en passagier kunnen rechtstreeks bij Brauhotel afspreken en een wagen achterlaten op de parking gedurende het event.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt. De prijs bedraagt 70 Euro voor een wagen en zijn bestuurder, een passagier betaalt 45 Euro. Daarin zijn een drankje bij de start, het roadbook, een drankje halfweg, diner met drankjes en 250 kilometer plezier inbegrepen.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website. Vul het formulier in en even later ontvangt u een bevestigingsmail met daarin uw betalingsgegevens en alle informatie samengevat. U bent pas definitief ingeschreven na betaling van het inschrijvingsgeld en ontvangst van de daarbij behorende bevestigingsmail.

Helaas, de inschrijvingen zijn gesloten.

Samenvatting

  • Agenda: 30 juni 2024 - vanaf 12.30, start stipt om 13.00
  • Locatie: Luxemburg - Duitsland
  • Start: Brauhotel: Boulevard J.F. Kennedy 1, 4930 Bascharage Luxemburg
  • Prijs: 70 euro per wagen met bestuurder, 45 euro per passagier
  • Inbegrepen: roadbook, drankje bij de start, drankje onderweg, dinner met drankjes en 250km plezier.
  • Rondrit: 250 kilometer / 4 uur