Octane Heritage

28 april 2024 - 140km - Oldtimers & moderne wagens

Octane Heritage

The Octane Heritage organiseert zijn allereerste rally met als doel alle liefhebbers van prachtige auto’s samen te brengen voor een onvergetelijke dag.

Op zondag 28/4 staat een uitdagend parcours van ongeveer 140 km klaar voor de adembenemende bolides. Zowel eigenaren van oldtimers als moderne GT’s worden uitgenodigd, wat zorgt voor een boeiende mix van klassiek en eigentijds autogeweld.

We starten de dag rustig met een ontbijt en een kort bezoek aan een unieke Ferrari-collectie en vertrekken van daaruit voor een dag vol autoplezier. Het draait echter niet alleen om de auto’s; ook de bestuurders en hun gezelschap staan centraal. Daarom is er tijd voor een verkwikkende tussenstop op een gezellige locatie, waar deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje, en waar ervaringen kunnen worden uitgewisseld en passies gedeeld.

Het eindpunt blijft nog even geheim, maar belooft een betoverende setting te zijn. Een DJ, Champagne bar, smakelijke lunch en diverse andere verrassingen staan klaar om de dag in stijl af te sluiten.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn beperkt tot 70 wagens, tijdig inschrijven voor dit niet te missen evenement is dus de boodschap. Het roadbook wordt voorzien door Openroads, terwijl de rest van de organisatie door The Octane Heritage wordt verzorgd.

Inschrijven gebeurt volledig via deze website: The Octane Heritage


Samenvatting

  • Agenda: 28 april 2024 - vanaf 08.15, start stipt om 09.15
  • Locatie: Vlaamse Ardennen
  • Rondrit: 140 kilometer / 4 uur
  • Inschrijven: The Octane Heritage